Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Ráj oříšků

RÁJ OŘÍŠKŮ A SLADKOSTÍ - netkatalog.czObchody s potravinami - netkatalog.cz

\"dobrejitro.cz\"

\"Kluby

\"\"

\"\"


RECENZE

Děkujeme za milé dopisy a zde vkládáme několik ukázek.

Už po několikáté u vás objednávám, a jsem naprosto spokojená! BI 11.4.2019

Dobrý den paní Nadrchalová, moc děkuji za úžasné dobroty, které včera došly a také za dobrůtku:-D, mějte báječné dny, srdečně MR 11.4.2019

Dobrý den paní Nadrchalová, zásilka dorazila naprosto bez problémů, vše je v nejlepším pořádku. Velký dík za rychlé vyřízení objednávky.

Mějte se hezky. M. W 25.3.2019

Vážená paní Nadrchalová, balíček dorazil v pořádku. Děkuji a přeji hezký den. JŠ 20.3.2019

Dobrý den paní Nadrchalová, balík došel v naprostém pořádku a už probíhá první degustace, je to super, ráda si zase objednám.
Krásný víkend a díky PM 1.2.2019

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za Vaše služby. Objednávala jsem u Vás zboží již několikrát a vždy vše proběhlo k mé naprosté spokojenosti. S pozdravem FP 4.1.2019

Dobrý den, paní Nadrchalová, oříšky včera v pořádku dorazily. Vše sedí. Děkuji a přeji klidný víkend i adventní čas. M.V 7.12.2018

Dobrý den, balík přišel včera v pořádku. Moc děkuji a přeji klidné a spokojené Vánoce. KK 6.12.2018

Dobrý den paní Nadrchalová, objednávka oříšků dorazila v pořádku a já Vám opět děkuji za Vaši ochotu. Přeji Vám pěkné dny. ŠV 15.11.2018

Dobry den, dotazník přišel, dal jsem tam hvězdy odshora dolů. Kolegové si začínají navykat na ořechy, tak budu dělat brzo další objednávku. Těším se na další spolupráci, ŠK 21.9.2018

 

Děkuji Vám a dotazník o spokojenosti vyplňuji vždy, když mi přijde a velice kladně, neboť jsem s Vaším obchodem nadevše spokojena a všem vřele doporučuji. Hezký den přeji. S pozdravem IB 12.9.2018

Hezký den, objednávka dorazila v pořádku. Děkujeme :-). S pozdravem a přáním hezkého dne MOF 8.9.2018

Dobrý den, moc děkuji za úžasné ořechy a sušené ovoce. Krásný den AT 30.7.2018

Dobrý den, paní Nadrchalová, děkuji za milé přání. Musím říct, že všechny mé dosavadní objednávky byly perfektně vyřízeny. Nemám nejmenší důvod si na cokoliv stěžovat. Mějte se moc hezky a příjemně prožijte dnešní sluneční den. S pozdravem HK 17.7.2018

Dobrý den, zásilka mi dnes byla doručena v naprostém pořádku:-) a z celého srdce Vám moc děkuji za pohotové vyřízení objednávky.

Přeji Vám hodně krásných a příjemných dní. S pozdravem ŠC 12.7.2018.

Dobrý den, velice děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Balík dorazil včera a v pořádku!. Děkuji IF 11.4.2018

Děkuji za rychlé vyřízení a kvalitně provedenou objednavku. DŠ 11.6.2018

Dobrý den, moc děkuji, oříšky dnes v pořádku dorazily. Přeji Vám pěkný den. SE 4.4.2018

Dobrý den, dnes zásilka v pořádku dorazila. Moc děkujeme, už se těšíme na ty dobroty.

Hodnocení

Nově zde můžete najít i recenze od našich zákazníků z Heureky, více zde.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Marie Nechvátalová [80.95.103.*]

18.05.2018 10:27

Děkuji

Opravdu všem moc doporučuji. Ta ochota a rychlost dodání byla neuvěřitelná. Moc vám děkuji a přeji pěkný den.

ODPOVĚDĚT

Adéla [195.39.54.*]

04.05.2018 12:02

Výborná kvalita

Nejen, že objednávka přišla velice brzy ale můžu říci, že kvalita a chuť zejména datlí byla naprosto výborná. Po zkušenostech z jiných obchodů musím dát veliké díky a pochválit výběr oříšku a za způsob zabalení - vakuování. Těším se na další várku, kterou si jistě brzy objednám!

ODPOVĚDĚT

Lucie Sixtová [62.24.91.*]

02.02.2017 21:18

Doporučení/poděkování

Moc díky za Vaší neuvěřitelnou rychlost dodání zboží a největší radost měl můj syn, který našel v krabii i malé překvapení :-) Ještě jednou díky za Váš přístup a obchod velmi doporučuji!!!!! Lucka Sixtová

ODPOVĚDĚT

inka [37.48.32.*]

03.11.2016 11:01

poděkování

Dobrý den paní Nadrchalová, zboží dorazilo ve sjednaném termínu a v bezvadném stavu. Celá naše rodina moc děkuje za kvalitní produkty a příjemné jednání se zákazníkem. Budeme se rádi vracet, hlavně o vánocích bude konzumace oříšků příjemná a hlavně zdravá. Přeji ještě hodně slunných dnů a ještě jednou velké díky. Irena

ODPOVĚDĚT

Jana Králová [.*]

27.08.2016 12:34

Super

Velice děkuji za super rychlou komunikaci a zaslaní :-) budu se k Vám velmi ráda vracet.takový věrnostni program by taky nebyl spatný :-) hezký den Jana

ODPOVĚDĚT

Marie [46.167.203.*]

04.01.2016 23:01

Poděkování

Dobrý večer, ráda se vracím do Vašeho obchodu. Oříšky od Vás jsou výborné, semínka jsou skvělá. Objednávka je vždy rychle vyřízená, zboží zabaleno na velké úrovni. Děkuji za sebe i mojí rodinu.

ODPOVĚDĚT

Renata [93.91.150.*]

02.04.2015 10:38

Poděkování

Milý "Ráji oříšků", ráda touto cestou děkuji za ochotu a vstřícnost, s kterou vyřizujete objednávky, za bezvadné zboží a velmi příznivé ceny. Přeji Vám vše dobré, ať máte spoustu vlídných zákazníků a stálou radost z toho, co děláte s láskou. Renata

ODPOVĚDĚT

Lucie Sixtová [89.176.2.*]

18.03.2015 21:40

Sixta

Dobrý den, děkuji za velmi profesionální přístup při řešení jakékoli situace (ať už chyba dopravce či jiné třetí osoby) a velmi si vážím toho, jak přistupujete k zákazníkům. Kéž by se takto chovali všichni obchodníci. Je mi radostí u Vás nakupovat a budu v tom i nadále velmi ráda pokračovat. Děkuji. LS

ODPOVĚDĚT

Dagi [92.243.211.*]

10.03.2015 08:32

Spokojenost

Naprostá spokojenost, rychlost neuvěřitelná. Prostě super, všem doporučuji.

ODPOVĚDĚT

Ivana [78.111.126.*]

17.01.2015 20:45

Poděkování

Velmi děkuji za bohatý sortiment, rychlé dodání a skvělou chuť. Všem kdo milují oříšky a sušené ovoce velmi doporučuji. Určitě se na vaše stránky budu vracet. Odvádíte výbornou práci a já vám přeji celou řadu spokojených zákazníků. Já k nim určitě patřím.

ODPOVĚDĚT

Kateřina, Brno [83.240.68.*]

10.12.2014 19:48

opět perfektní

Díky za bezkonkurenční služby: velký výběr a extrémně rychlé dodání. Také s PPL, kterou využíváte jsem velmi spokojena. Přeji klidné a požehnané svátky.

ODPOVĚDĚT

Kateřina, Brno [83.240.68.*]

15.11.2014 18:37

velká spokojenost

Jsem moc ráda, že jsem Vás objevila. Máte velmi příznivé ceny za kvalitní ořechy i sušené ovoce, rychlé a spolehlivé zasílání. Také samotné balení mi vyhovuje (většinou vakuově, takže mohu nakoupit do zásoby). Navíc mi vyhovuje poštovné zdarma při nákupu nad 2000,-Kč. Doporučuji Vás známým a rozhodně u Vás zůstávám. Přeji hodně spokojených zákazníků.

ODPOVĚDĚT

HK [90.178.117.*]

09.11.2014 12:15

vše skvělé

vše bylo naprosto perfektní, děkujeme! poslala jsem peníze na účet, snad za dva dny bleskově přišel balík, vše krásně zabalené. jsme moc spokojení a určitě se budeme vracet. mějte se krásně!

ODPOVĚDĚT

Lucie Sixtová [94.112.113.*]

15.05.2014 18:41

doporučení na změnu dopravce

Dobrý den, Váš obchod využívám ráda, jelikož je objednávka vždy vyřízena rychle a zboží je kvalitní. Bohužel již po několikáté jsem velmi nespokojena s dopravní společností PPL, která mi Váš balíček nikdy nedoručila ve zmiňovaný termín, což považuji za velké mínus. I když tedy od Vás zásilka odejde ten den či 2.den a je předána společnosti PPL, nikdy nedorazí ve smluvený termín a poslední zásilka ze 13.5. ještě nedorazila, což je zpoždění dvou dnů. Nemáte v plánu změni dopravce? S pozdravem LS

ODPOVĚDĚT

Rambousková [85.119.93.*]

29.04.2014 17:46

Poděkování za rychlost a kvalitu,jste 1111

Děkuji za rychlost a kvalitu a hlavně levnou cenu, jste úžasní:), ještě prosím přidejte do sortimentu:Datle Medjoul, 1kg karton pův.Izrael,Výrobce: Madrid Valencia Trading-jsou velké a chuťově vynikající o několik řádů výše , než běžně dostupné datle, děkuji předem:)

ODPOVĚDĚT

Melicharová Šárka [109.80.161.*]

17.04.2014 21:36

Bravurnost, bezkonkurenčnost a obava z kil nabraných z kvalitních tuků! :)

...a máte ze mě pravidelnou zákaznici! :) Jste naprosto úžasní a precizní - alespoň co můžu tvrdit z první objednávky, která přišla rychle a v pořádku. Po rozbalení krabice na mě vykoukla řada vakuově balených ořechů, z nichž jsem naprosto nadšená! I banány jsou úžasné a nejsou vůbec suché, doma si je pochvalujeme. :) Teď už jen vymyslet, jak ukočírovat chuť nacpat se skvělými oříšky k prasknutí! :) Jste S U P R O V Í. Nechť naše spolupráce dále kvete k oboustranné radosti a spokojenosti! :) S přáním krásného víkendu, Š :)

ODPOVĚDĚT

Michal [88.100.72.*]

07.04.2014 13:15

doporučuji...

Spokojenost jak s kvalitou tak i s komunikací a s dopravou... Vřele doporučuji.

ODPOVĚDĚT

Petr z Liberce [213.71.6.*]

12.03.2014 10:47

Doporučení

Spokojenost s dodávkou zboží i celým průběhem objednávání. Velmi profesionální a zároveň osobní přístup. Rozhodně doporučuji. Děkuji.

ODPOVĚDĚT

Marek [93.90.162.*]

05.03.2014 11:35

Spokojenost!

Ráj oříšků mě velice mile překvapil kvalitou nabízených plodů, kladně hodnotím také vakuová balení, cenu a v neposlední řadě i rychlost dodání. Vřele doporučuji!

ODPOVĚDĚT

Danka Šedivá [82.113.63.*]

05.03.2014 09:40

Spokojenost

Chtěla bych vyjádřit spokojenost se zbožím, které si objednávám už několik let. Je vždy výborné kvality a doporučuji všem, kteří váhají, budou také spokojeni. Vyhovují mně velká balení, která jsou dobře zabezpečena proti molům a i doma vydrží v bezpečí. Přeju Vám hodně spokojených zákazníků.

ODPOVĚDĚT

I.Lhotová [194.228.131.*]

25.02.2014 09:15

děkuji

Dobrý den, balíček v pořádku dorazil, máte skvělou kompletní nabídku, a hlavně milé jednání a drobnosti, určitě budu pravidelně objednávat

ODPOVĚDĚT

Paja Fojtova [85.71.84.*]

13.02.2014 20:12

Chvály není nikdy dost :-)

Chvály není nikdy dost,a tak bych chtela z celého srdce podekovat za úžasné produkty a služby tohoto webu. Poctive chroupeme dobrůtky z raje každý den a budeme v tom určitě pokracovat.Moc diky :-)

ODPOVĚDĚT

Linda [85.70.240.*]

19.09.2013 19:58

naprostá spokojenost

Jsem naprosto spokojená,vše proběhlo rychle a bez problémů,zboží vypadá dobře.Oříšky jsme už koštli a jsou mňam :)

ODPOVĚDĚT

Dana [77.48.152.*]

19.09.2013 17:55

doporučuji

Vřele Vás doporučuji, rychlé dodání, bezvadná komunikace... prostě vše v pořádku :D

ODPOVĚDĚT

Kristýna [89.102.124.*]

06.08.2013 14:38

oříškové kornouty

Domluva rychlá, dodání zboží také rychlé a bez problému a zboží super, doporučuji všem :-)

ODPOVĚDĚT

Petra Janoušková [83.208.237.*]

28.06.2013 11:02

Děkuji

Dobrý den, moc děkujeme za zásilku, oříšky i ovoce jsou delikátní.

ODPOVĚDĚT

Marie [109.238.43.*]

14.06.2013 11:54

super

Super obchůdek, škoda, že zde není odměna za věrnost :-P :))

ODPOVĚDĚT

P.Švec [77.240.181.*]

15.05.2013 08:20

mé zkušenosti

Po počátečních obavách jsem byl se vším velice mile překvapen, komunikace rychlá, vstřícná, doba dodání taky rychlá. Nejvíc mě překvapilo kvalitní vakuové zabalení oříšku. Ty byli chuťově dobré, bez známky plísní, jak tomu většinou bývá. Budu zde nakupovat zase...

ODPOVĚDĚT

J. Šindelář [193.85.12.*]

20.03.2013 12:41

Zkušenost s Rájem oříšků

Plody podle pěti dosavadních objednávek jsem obdržel obratem, vše kvalitní. Jednání v případě jediné reklamace bylo korektní a vstřícné. Velmi chválím Ráj oříšků!!!

ODPOVĚDĚT

Alena Šiková [46.135.8.*]

13.03.2013 20:20

Mimořádná vstřícnost a korektnost

Kromě kvalitního zboží poskytuje Ráj oříšků především perfektní služby, které vysoce převyšují rámec jejich povinností. Ochotně poradí, pomohou a všemožně se snaží zákazníkovi vyhovět. Kéž by takovýchto obchodů bylo víc! Vřele doporučuji všem.

ODPOVĚDĚT

Hladíková Renáta [195.113.79.*]

13.03.2013 09:34

Recenze

Ráda bych napsala všem, kteří ještě váhají, ať neváhají, protože neprohloupí. Měla jsem možnost ochutnat několik produktů z Ráje oříšků, které jsem mimochodem měla jako dárky pro své blízké a já i oni jsme velmi spokojeni a nadšeni. Jsem ráda, že se v dnešní době člověk ještě setká s kvalitními výrobky a příjemným týmem Ráje oříšků!

ODPOVĚDĚT