Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Ráj oříšků

RÁJ OŘÍŠKŮ A SLADKOSTÍ - netkatalog.czObchody s potravinami - netkatalog.cz

\"dobrejitro.cz\"

\"Kluby

\"\"

\"\"


RECENZE
Hodnocení

Nově zde můžete najít i recenze od našich zákazníků z Heureky, více zde.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Doporučení/poděkování Lucie Sixtová 02.02.2017 21:18
poděkování inka 03.11.2016 11:01
Super Jana Králová 27.08.2016 12:34
Poděkování Marie 04.01.2016 23:01
Poděkování Renata 02.04.2015 10:38
Sixta Lucie Sixtová 18.03.2015 21:40
Spokojenost Dagi 10.03.2015 08:32
Poděkování Ivana 17.01.2015 20:45
opět perfektní Kateřina, Brno 10.12.2014 19:48
velká spokojenost Kateřina, Brno 15.11.2014 18:37
vše skvělé HK 09.11.2014 12:15
doporučení na změnu dopravce Lucie Sixtová 15.05.2014 18:41
Poděkování za rychlost a kvalitu,jste 1111 Rambousková 29.04.2014 17:46
Bravurnost, bezkonkurenčnost a obava z kil n Melicharová Šárka 17.04.2014 21:36
doporučuji... Michal 07.04.2014 13:15
Doporučení Petr z Liberce 12.03.2014 10:47
Spokojenost! Marek 05.03.2014 11:35
Spokojenost Danka Šedivá 05.03.2014 09:40
děkuji I.Lhotová 25.02.2014 09:15
Chvály není nikdy dost :-) Paja Fojtova 13.02.2014 20:12
naprostá spokojenost Linda 19.09.2013 19:58
doporučuji Dana 19.09.2013 17:55
oříškové kornouty Kristýna 06.08.2013 14:38
Děkuji Petra Janoušková 28.06.2013 11:02
super Marie 14.06.2013 11:54
mé zkušenosti P.Švec 15.05.2013 08:20
Zkušenost s Rájem oříšků J. Šindelář 20.03.2013 12:41
Mimořádná vstřícnost a korektnost Alena Šiková 13.03.2013 20:20
Recenze Hladíková Renáta 13.03.2013 09:34

Děkujeme za milé dopisy a zde vkládáme několik ukázek.

Přeji hezký den, děkuji za perfektně zabalené zboží a zásobu dobrotek :-) určitě objednám znovu... s pozdravem MP 9.11.2017.

Moc děkuji, vše velmi rychle dorazilo. Semínka už chroupám a jsou výborná. Opatrujte se:-) Děkuji BH 9.9.2017

Dobrý den přeji, vše v pořádku dorazilo, jsem velmi spokojen, takže tohle jistě nebyla poslední objednávka u Vás. Přeji krásný den TV 29.6.2017

Dobrý den, máte mojí velikou pochvalu za rychlé odeslání. Děkuji TV 27.6.2017

Zboží v pořádku došlo. Děkuji. S pozdravem DH 24.6.2017

DĚKUJI VÁM JSTE PROSTĚ NEJLEPŠÍ A VŠEM BUDU DOPORUČOVAT.DĚKUJI JEŠTĚ JEDNOU A PŘEJI CELÉ VAŠÍ SPOLEČNOSTI KRÁSNÉ A KLIDNÉ PRÁZDNINY. S POZDRAVEM MT 23.6.2017

Paní Nadrchalová, děkuji za rychlou dodávku, dodané zboží je jako vždy kvalitní. Hezky den ŠH 28.4.2017

Dobrý den paní Nadrchalová, oříšky v pořádku dorazily, děkuji moc. Přeji Vám požehnané Velikonoce a klid do všedních dnů. V úctě ŠV 2.4.2017

Dobry den paní Nadrchalová, jen Vám chci poděkovat za Vaši neskutečnou rychlost ve vyřizování objednávek.
Mějte se prima a kéž by všichni prodejci fungovali tak, jako Vy. S pozdravem LS 29.3.2017

Dobrý den, moc děkuji za rychlé vyřízení a doručení oříšků. Ani jsem skoro nestihla mističku na ně umýt, jak tu byly rychle, aby ji zase doplnily. Děkuji moc. Přeji pěkný den MŠ 25.3.2017

Dobry den pani Nadrchalová, děkuji za rychlé vyřízení a dodání naší objednávky. Byla jsem přijemně překvapena! :-) Přeji hezký zbytek dne. Katy H. 23.3.2017

Dobrý den paní Nadrchalová, zásilka včera v pořádku dorazila. Moc děkuji za rychlé doručení, na vás je spolehnutí. Přeji vše dobré a zdravím ze Světlé. HD 8.2.2017

Dobré odpoledne paní Nadrchalová, balíček už mám doma, mockrát děkuji za superrychlé zaslání, až zpracujeme, zase objednám :-). Přeji hezký zbytek dne! S pozdravem DN 25.1.2017

Dobrý den, moc děkuji za celou nálož dobrot, určitě nebyla od Vás poslední :-). Přeji požehnané dny i Vám :-), KS 24.1.2017

Dobrý den, včera jsem si dovezla svůj objednaný balíček od vás, jsem moc spokojená!!! 25.1.2017

Dobrý den, balíček s oříšky již v pořádku dorazil a jsou moc dobré, jen moc rychle mizí :). Přeji vám krásný nový rok. S pozdravem MŠ 28.12.2016

Dobrý den, děkuji za zaslání, dorazilo v naprostém pořádku. S přáním pohodových Vánoc JR 21.12.2016

Děkujeme za odeslání obratem, už si pochutnáváme...Přejeme klidné Vánoce a dobrý rok 2017! OZ 13.12.2016

Mockrát Vám děkuji za perfektní vyřízení objednávky, rychlost a spolehlivost je Vaší doménou! Vánoce bez Vašich dobrot si již nedovedu představit. Přeji Vám Všem hodně zdraví, štěstí a osobní i pracovní pohody. Krásné vánoce Vám Všem ze srdce přeje Vaše 100% spokojená zákaznice MT 4.12.2016

Dobrý den, ráda bych vám vyjádřila velké poděkování za naprosto bezproblémové a tak brzké doručení naší objednávky i přes komplikace způsobené vyhořelým velkoskladem. Krásné vánoční svátky a spoustu spokojených zákazníků v roce 2017. RB 2.12.2016

Dobrý den, paní Nadrchalová. Oříšky dnes v pořádku dorazily. Děkuji a přeji klidné a dventní dny. MV 30.12.2016

Dobrý den, zásilka dorazila v pořádku, zboží vypadá velmi dobře, děkuji.  S pozdravem JV. 26.11.2016

Dobrý den paní Nadrchalová, zásilku jsem právě obdržel, vše v pořádku, jdu ochutnávat :o), děkuji za vše, hezký den. S pozdravem, ZČ 23.11.2016

Dobrý den paní Nadrchalová, zásilka byla doručena v pořádku a včas. Moc děkuji a přeji hezké dny. IN 14.11.2016

Dobrý den, objednávka dnes dorazila. Ráda bych poděkovala z a bleskový obchůdek, s takovou rychlostí jsem se opravdu ještě nesetkala :-) . Určitě jsem u vás nenakupovala naposledy a budu vás doporučovat. Ještě jednou díky a přeji spousty spokojených zákazníků. Hezký den, L.G. 9.11.2016

Krásný den paní Nadrchalová, děkuji moc za indormaci, já i moje kamarádky jsme velice moc spokojené s vašimi "dobrůtkami"...ostatně i proto se k vám do obchůdku taaaaaaaak rády vracíme:-)...přeji spoustu pohodových, spokojených zákazníků a krásný čas...ZE 25.10.2016

Dobrý den paní Nadrchalová, balíky v pořádku dorazily. Jakovždy vše perfektní. Děkuji moc, pěkné dny, ŠV 20.10.2016

Dobrý den, objednávka dorazila naprosto v pořádku a já moc děkuji za rychlé a přesné vyřízení :-). Mějte se krásně, ať se Vám všechno daří, MS 13.10.2016

Dobrý den, děkuji Vám za bleskové vyřízení. Bůh Vám žehnej. BJ 13.10.2016

Dobrý den paní Nadrchalová, vše v pořádku došlo a jde se mlsat a vyrábět raw dobroty :). Mějte se krásně a ať se Vám daří i eshopu :) PS 12.10.2016

Dobrý den, děkuji Vám mockrát za opět rychlé vyřízení mojí objednávky!!! Přeji Vám hezký zbytek dne! IB 12.10.2016

Dobrý den, oříšky byly doručeny v pořádku a skvěle chutnají. Děkuji a zdravím  MM 29.9.2016

Dobrý den p.Nadrchalová, jen jsem Vám chtěla poděkovat za příjemný přístup a balík plný dobrot. S přáním příjemného dne VŠ 3.8.2016

Moc díky vše v pořádku dorazilo. Vyzkoušela jsem zatím jen len a datle a jsou výborné. Pěkný den, BH 7.7.2016

Vážená paní Nadrchalová, děkujeme za tak rychlé vyřízení objednávky, mandle jsou opravdu skvělé. Přejeme Boží požehnání ze Suchovské republiky. PEB 24.5.2016

Děkujeme z Ostravy. Zásilka a v ní všechno zdravé a zdraví prospěšné pro stárnoucí lidičky došlo v pořádku. Krásné dny. HK 17.5.2016

Dobrý večer, opět Vám děkuji :-) za bleskurychlé vyřízení objednávky a balík plný dobrot :-), mochyně je úžasná :-) a děkuji za dáreček! Krásné sluníčkové dny. MK 5.5.2016

Dobrý den, děkuji moc za vyřízení objednávky. Balík už dorazil, jste velice ochotní ! S pozdravem IF 19.4.2016

Dobrý den paní Nadrchalová, moc děkujeme za dodávku oříšku bylo vše v pořádku. Krásný den JN 18.4.2016

Děkuji za zaslání objednávky, vše perfektní, jako vždy :). U Vás je vždy radost nakupovat. Hezký víkend LV 15.4.2016

Dobrý den, balíček už mám doma. Všechno je v pořádku, jsem moc spokojena. Děkuji. :-) Přeji Vám také požehnané dny! S pozdravem ECH 15.4.016

Dobrý den, balíček dnes dorazil, hned jsme ochutnali a jsme maximálně spokojení! Děkujeme! KT 15.4.2016

Dobrý den, objednávka dorazila včera a už ji mám doma, děkuji za rychlost. S pozdravem a přáním hezkého dne, MŠ 1.4.2016

Dobrý večer, jen Vám chci opět poděkovat :-) za superrychlou objednávku, za sušenku :-) a datle byly vždycky dobré, ale tyhle jsou teda úžasný, úplně se rozplývají na jazyku! Mějte se moc hezky a samé sluníčkové dny :-)! MK 26.3.2016

Dbrý den, děkuji za super rychlé zaslání balíku - přišel už ve středu! Díky za vše, už si pochutnáváme :-) Mějte se moc fajn, ať se Vám daří, buďte s Pánem... JN 13.3.2016

Dobrý den, zásilka v pořádku došla, děkuji Vám. Se srdečným pozdravem AŠ 28.2.2016

Dobrý večer paní Nadrchalová, zboží bylo dnes dopoledne v pořádku doručeno. Velmi děkuji za vztřicné jednání. Přeji hezký večer. EJ 18.2.2016

Hezky den, všechno proběhlo v naprostém pořádku. Děkuji za oříšky.  MB 17.2.2016

Dobry den paní Nadrchalová, objednávka již dorazila. Děkuji za mile a rychlé vyřízení. Krásné dny, BU 12.2.2016

Zdravím Vás a děkuji za rychlé zaslání. Dnes byla zásilka dopravcem DPD v pořádku doručena.Děkuji, VJ 10.2.2016

Dobry den, dnes vše došlo a je to výborné. Jsem spokojen, děkuji. MP 10.2.2016

Milá paní Andreo, balíček dorazil a já Vám musím moc a moc poděkovat.... Určitě to nebyl poslední nákup u Vás. Přeji Vám jen a jen dobré... MD 5.2.2016

Dobrý den, moc Vám děkuji. Teť mi přišla sms že mi bude doručen balíček. Dám Vám vědět jestli vše proběhlo v pořádku.

Jsem moc ráda že moje rodina bude jíst zdravé dobroty od člověka který nám přeje požehnané dny. Já Vám zase přeji pozitivní pohled na svět a ať se daří v obchodování. Krásný a požehnaný den, MD 5.2.2016

 

Dobrý den, děkujeme za rychlé vyřízení. Vše bylo v pořádku :-) . P. 1.2.2016.

Dobrý den, dnes dorazil balíček, vše je v naprostém pořádku. Velmi ráda u vás příště zase nakoupím. Děkuji a přeji pěkný víkend, PT 22.1.2016

Dobré odpoledne paní Nardrchalová, objednávka dnes dorazila v pořádku (přes službu PPL). Moc děkuji (i za přihozený ananas v čokoládě navíc). Vždy jsem zvědavá, jakou drobnost, jaký dárek přidáte. S pozdravem spokojená zákaznice KM, studentka 4. ročníku medicíny 20.1.2016

Dobrý den, děkuji za superrychlost, balík jsem ještě nerozbalovala, ale už dorazil! Přeji klidné Vánoce a ať se Vám daří, JS 23.12.2015

Mockrát děkuji za super rychlé jednání, jste super podnik. Děkuji Vám všem a přeji Vám krásné a klidné vánoční svátky.S  pozdravem Vaše 100% spokojená zákaznice, MT 5.12.2015

Vážená paní Nadrchalová, mockrát děkuji za rychlost. Oříšky od Vás objednávám pravidelně a jsem moc spokojená:).
Krásné a klidné Vánoce přeji. S pozdravem JD 1.12.2015

Děkuji za dodání zásilky. Zboží je perfektní. Hezký den. RK 17.11.2015

Dobrý den, dnes ráno jsem oříšky přebrala, vše došlo v pořádku, jako vždy od vás na jedničku. Moc děkuji. Přeji hezký den HŠ 13.11.2015

Dobrý podvečer, moc děkuji, vše bylo v pořádku doručeno. Těším se na další spolupráci, zase někdy. Přeji příjemný večer. ZH 3.11.2015

Dobrý den paní Nadrchalová, hlásím se Vám - už naposledy - (pro tentokrát:-)) . Zásilka dorazila naprosto v pořádku - oříšky v plné své kráse už se na nás smějí z mističky:-)) Mějte se pěkně a přeji pěkný - nejenom dnešní- den. HN 30.10.2015

Děkuji, moc si vážím Vaší perfektní a korektní spolupráci. S přátelským pozdravem MK 28.10.2015

Moc děkuji za obratné a vstřícné jednání… S pozdravem FS 17.10.2015

Dobrý den, paní Nadrchalová, zapomněla jsem Vám moc poděkovat za vyhovění s dřívějším odesláním. Balíček dorazil už v úterý, takže jste mi vytrhla trn z paty. Tímto ještě jednou moc děkuji! IS 16.10.2015

Hezký den, děkuji Vám za Vaši vstřícnost a rychlé vyřízení mé objednávky. Vše došlo v naprostém pořádku. Děkuji za dárek. S přáním krásným dnů pozdního léta a vše dobré, RK. 26.8.2015

Dobrý den, objednávka dorazila v pořádku, jsme moc spokojení a děkujeme. PM 18.8.2015

Objednávka již dorazila a opět je ve skvělém stavu díky balení. Děkuji a těším se zase příště :-D
S pozdravem SŠ. 11.8.2015

Děkuji, zásilka přišla v pořádku. Příště objednáme zase u vás, byli jsme spokojeni. DS 29.7.2015

Dobrý den paní Nadrchalová, oříšky včera v pořádku dorazily. Moc děkujeme. Užijte si krásné léto. KK 26.7.2015

Dobrý večer paní Nadrchalová, moc děkuji za další dodávku mlsání pro naší rodinu. :-) Ráda se na Vás zase obrátím, až nám dojde zásoba. Dětičky tyto dobroty milují (a já taky :-)) ) Hezký večer, LV 10.6.2015

Dobrý den paní Nadrchalová, jen jsem Vám chtěla potvrdit, že balík dneska dorazil a jsem moc spokojená. Určitě Vás budu doporučovat dál a nebude to poslední objednávka ;o). Užijte si víkend a zas někdy.. L.H 5.6.2015

Dobrý den paní Nadrchalová, oříšky i ovoce dorazilo v pořádku, děkujeme za rychlou dodávku. Přeji Vám krásný letní víkend. ŠH 5.6.2015

Dobrý den, dnes mi byl od Vás doručen balíček. Vše proběhlo v pořádku a bleskově, chtěl bych Vám tedy poděkovat za Vaše služby, které v budoucnu ještě nejednou využiji. Přeji hezký den, MH 28.5.2015

Dobrý den, objednávka byla doručena, moc děkuji, vše v pořádku. Přeji hezký den, ZH 28.5.2015

Dobrý den, dnes mi přišel balíček, který jsem si objednávala ve středu. Tímto bych Vám velice ráda poděkovala za velice rychlé dodání a spolehlivost. Také mě velice potěšila přehlednost Vašich stránek a příznivé ceny. Váš obchůdek mi byl doporučen na sociální síti a já Vás budu určitě doporučovat dál, protože si to zasloužíte :). Zdravím ze Spešova a přeji krásný zbytek dne. TM 22.5.2015

Dobrý den, dnes jsem dostala objednané sušené plody. Velice Vám děkuji za spolehlivost a rychlost dodání. Pot..ěšil také malý dáreček, přeji Vám mnoho tak spokojených zákazníků jako jsem já. S pozdravem JW. PS Již žádné nákupy v marketech, pouze u Vás a předávám B-) reference. JW. 11.5.2015​

Dobrý den, dnes objednávka dorazila a vše je v pořádku. Chci Vám poděkovat za skvělý přístup, moc si toho vážím. S láskou AM 11.5.2015

Hezké ráno, děkuji moc za rychlé vyřízení mé objednávky. Na vaše "oříšky" se vždy těším :-) . S přáním hezkého dne DB 7.5.2015

Dobry den, rychlé objednání a dodání, jsme spokojeni,děkujeme. Hezký den. JŠ 28.4.2015

Dobrý den. Dnes mi přišla chia semena. Zásilka byla v pořádku. Moc děkuji. Příště se na Váš obchod zase s důvěrou obrátím. Přeji Vám hodně spokojených zákazníků. JV. 28.4.2015

Vážená a milá paní Nadrchalová, zásilka v pořádku došla, mockrát děkujeme! Se srdečným pozdravem AŠ. 27.4.2015

Pěkný den. Oříšky a další pochoutky dorazily, koštnuli jsme a zavřeli do trezoru. Bude vyhlášen přídělový systém, jinak by za tři neděle nebylo nic :-) . Děkuji a těším se na své příděly :-) Ať se Vám skvěle daří.    JN 21.4.2015

Dobrý den paní Nadrchalová, chtěla bych poděkovat, balíky s oříšky dorazily v pořádku a vše je opět ve výborné kvalitě.

Děkuji za rychlé a spolehlivé vyřízení. Přeji Vám požehnané Velikonoce a ať se daří. ŠV 2.4.2015

Hezký den, děkuji Vám za rychlé a vstřícné vyřízení mé objednávky. Vše došlo vpořádku. Přeji příjemné a spokojené dny. S pozdravem a úctou RK. 2.4.2015

Dobrý den, objednávka dorazila bez problémů a děkuji za rychlé vyřízení. Přeji hezký jarní den HŠ. 1.4.2015

Dobrý den paní Nadrchalová, balík byl doručen v pořádku. Mockrát děkuji za vaši pomoc s PPL. Balík udělal velikou radost celé rodině, určitě i příště od Vás objednáme. Děkuji AN. 26.3.2015

Dobrý den, děkuji za včasné dodání a velmi dobrou kvalitu produktů. Jsem velmi spokojena. :) S pozdravem, ZK. 8.3.2015
Dobry den paní Nadrchalová, děkuji za bleskurychlé dodání zásilky :) Jsme moc spokojeni, oříšky i sušené ovoce jsou výborné. S pozdravem GK. 5.3.2015

Zásilka dorazila v pořádku, jsem velice spokojena. Děkuji a za pár týdnů na shledanou B-). ECh. 13.2.2015

Dobrý den, objednávka oříšků již před několika dny v pořádku dorazila. Chtěla jsem Vám poděkovat za Váš přístup a spolehlivost, který se dnes tak často nevidí. Děkuji. S pozdravem a přáním hezkého dne PM. 5.2.2015

Dobrý večer, děkuji za rychlé odeslání kvalitního zboží, děkuji jsem spokojena, přeji hodně zdraví a radosti po celý rok. DP

Dobrý den, chtěla bych velice poděkovat za zařazení CHIA SEMÍNEK do sortimentu. Jsem velký fanoušek těchto semínek a měla jsem obrovskou radost, když jsem zjistlia, že jsou dostupná na vašem e-shopu. Celkově z Vašeho e-shopu rajorisku.cz objednávám velice ráda - chuťově výborná a cenově více než přijatelná semínka, oříšky a ovoce všeho druhu. Nabízíte obrovský sortiment. U vás si opravdu vybere každý. S přáním mnoha spokojených zákazníků PB. 12.1.2015

Dobrý den, nedávno jsem u vás zakoupil 5kg mandlí a ještě další produkty. S objednávkou a vůbec celým procesem expedice jsem byl zcela spokojen a za to vám děkuji JD. 12.1.2015

Dobrý den, zboží mně přišlo v pořádku, chut´ oříšků a ovoce je vynikající, děkuji velmi brzy udělám další objednávku. S pozdravem ŠM

Dobrý den paní Nadrchalová, tak balíček již před týdnem dorazil od PPL – trochu s malými komplikacemi, ale zvládlo se to :O) Chtěla jsem Vám napsat, že sušené ovoce i oříšky jsou vážně vynikající, chutné a ve výborném stavu. Bude nám určitě chvíli trvat, než to množství zbaštíme, ale pak si ráda u Vás objednám další :O). Velmi Vám děkuji za trpělivost a vstřícnost. Přeji krásné Vánoce a užijte si volno s rodinou nebo s kýmkoliv, kdo je Vám blízký. KŠ

Dobry den, zásilka dnes dorazila. Děkuji moc za pomoc a milou spolupráci :) Budu se těšit na další objednávku! S pozdravem, PO

Zdravíme, musím opět pochválit, úžasné, výborné chuťově, všechno opravdu super, jste nejlepší:), moc děkujeme.DR

Dobrý večer, objednávka dnes dorazila vše v naprostém pořádku. Děkuji a těším se na další nákup u Vás. FV

Dobrý den, s důvěrou se na Vás obracím i když nebyl žádný problém s doručením ani s ničím jiným. :-). Chci poděkovat, za rychlost a také za přibalenou dobrůtku. Moc jsme si na mandličkách pochutnali. Ani na děti nezbylo. :-). Přeji hezký den. VT

Dobrý večer, dnes mi došla zásilka brusinek a jsem nadšená! Máte skvělý servis a rychlost odeslání byla snad větší, než blesková.
Těším se na další obchůdek, s pozdravem KS

Dobrý večer vinšuju, děkuji za včasné a přesné vyřízení. Vše proběhlo bez závad. Už si na oříšcích pomlsáváme.
Přeji mnoho spokojených zákazníků, pevné nervy a chuť do další práce.
S úctou PŠ
PS.určitě to nebylo naposledy. Mňam.:-)
.
Dobrý den, moc Vám děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Kornout  je dle představ :-) Určitě Vás doporučím :) S pozdravem S.
Moc děkuji, paní Nadrchalová! Balíček přišel bleskově, vše naprosto perfektní!
Krásné požehnané dny i Vám, HK.
.
Děkuji,dnes jsem zboží převzala a jsem moc spokojená, doporučila jsem Vás i holkám z naši skupinky :)  S pozdravem LO.

Paní Nadrchalová, jste naprosto úžasná!:) Já Vám moc děkuji za Vaši ochotu a vstřícnost, takhle by to mělo vypadat v každém obchodě. Objednávku jsem udělala, do poznámky připsala prosbu, zaplatila a teď se jen budu těšit až oříšky dorazí :)) Ještě jednou Vám moc děkuji. S pozdravem a přáním hezkého dne PS.

Zdravím, balík došel v pořádku a rychle. Děkuji za příjemný obchůdek a příště objednávám zase u Vás. Pěkný nadcházející podzim přeji, PH.

Kdo má s tělem problémy a nebo blechy v kožíšku,
vylečí se konzumací semen z Ráje Oříšků. :-D  ............. Ať Vám slouží zdraví. Nafťák všechny zdraví.

Dobrý den paní Nadrchalová, děkuji za vždy rychlé zaslání zboží.  S objednávkou a vyřízením jsem vždy maximálně spokojená a nikdy nebyl žádný problém s doručením. Hezký den, PL.

Mockrát Vám děkuji za takovýto servis. Opravdu moc příjemné u Vás nakupovat a věřte, že Vás budu všude doporučovat :-) .
Už se na oříšky moc a moc těším. S pozdravem a Božím požehnáním IP.

Váš e-obchůdek se nám moc líbím, zajisté jsme jedni z mnoha spokojených zákazníků :). Mnohokráte děkuji a přeji mnoho úspěchů v e-obchodování!!! S pozdravem M.

Dobrý den, opravdu mnohokrát děkuji za Váš skvělý přístup, Váš zájem o zákazníka je úžasný. Oříšky jsou výborné, mohu za Lego pracovníky slíbit dlouhodobý odběr. Hezký večer, KD

Dobrý den, žádný problém s oříšky není, jsou úžasné a chutnají skvěle, moc děkuji za starostlivost!!! Myslím, že i do budoucna budu využívat tyto služby, kvalita oříšků se nedá s ničím srovnávat, DĚKUJI!!! IP

Dobry den! Balik byl před chvilkou doručen. Děkuji za rychlý a bezproblemový obchůdek. S pozdravem, EP

Dobrý den, balík dorazil v pořádku, děkují za rychle dodáni. S pozdravem, AB

Dobrý den, Jordans jsou doma. Jste nejlepšííííííí .... děkuji moc a přeji krásný víkend ....... KB

Dobrý den, dnes jsem dostala balíček za který moc a moc děkuji, všechno je ve vynikající kvalitě. GL

Dobrý den, oříšky dnes dorazily a jsou super! Velice kladně hodnotím vakuová balení. Mockrát Vám děkuji. S pozdravem MH

Milá paní Nadrchalová, moc děkuji za Vaši zprávu. Váš balík včera v pořádku dorazil. Moc děkuji. Váš web je báječný. Mějte se sluníčkově. PF

Děkuji, balík došel v pořádku - brusinky vypadají velmi pěkně, šťavnatě a snad budou i zdraví prospěšné. JB

Dobrý večer, zboží od Vás dorazilo, vše v pořádku. ML

Dobrý den, vaše dodávka v pořádku dorazila. Jsem moc spokojená s vašimi službami. Děkuji a přeji příjemný den. HF

Dobrý den, paní Nadrchalová, děkuji za informaci, balík dnes v pořádku dorazil. Děkuji, přeji příjemný zbytek dne a budeme se zase někdy těšit na další zásilku. PB

Dobrý den, děkuji Vám moc za doručenou oříškovou zásilku a za malý dáreček.

Jste úplně ten nejlepší a nejspolehlivější e-shop, co znám:). Přeji klidný den,IB

Nežli myslet na rakev to je lepší "Cerekev". Ví i šašek dvorní, že tím myslím "Horní". Pro sebe i pro pejska na hustotu kožíšku, dál budu brát semínka jen od "Ráje Oříšků". VW

Hezký den, ovoce dnes dorazilo v pořádku. Moc děkuji za rychlost a pěkné zboží.  Ráda u Vás nakupuji. Mějte pohodové a hezké dny. K

Dobrý den paní Nadrchalová, ještě jednou moc děkuji za Vaši pomoc. Zboží dnes dorazilo a vše je v pořádku. Mějte se krásně. JČ

Paní Nadrchalová, Vaše zboží má jednu obrovskou vadu: Je tak dobré, že mizí příliš rychle...Cool Srdečně Vás zdravím, AŠ

Dobrý den, paní Nadrchalová, z ásilka v pořádku dorazila, mockrát děkuji. Už si dávám mandle... Smile Přeji Vám hezký den, AŠ

Dobrý den, děkuji za odpověď, balíček mi došel v pořádku, ale až dnes, poznámka tam uvedena byla. Vaše oříšky a borůvky milujeme:-). IB

Dobrý den,zásilka dnes dorazila v pořádku, moc děkuji za rychlé vyřízení. Budu u Vás objednávat pravidelně, ale vždy trochu větší zásilku, která nám myslím 2 měsíce vydrží. DO

Hezký večer, děkuji za rychlé vyřízení mojí objednávky Zboží došlo vpořádku již dnes. Je to krásné ovoce a je pěkně balené.         Krásné dny. K

Hrozně moc moc moc vám děkuji, za balíček, který na mě čekal doma, řeknu vám po pravdě, že mě dojal k slzám. Jste moc hodní a jsem šťastná, že se v dnešní době najdou ještě hodní lidé! Mockrát vám děkuji, moc mě to potěšilo!!! Měla jsem možnost ochutnat papayu a je opravdu vynikající, budu si i nadále u vás ráda objednávat! RH

Děkuji za opravdu perfektní servis, EL.

Dobrý den, děkuji moc, s vašim eshopem jsem velmi spokojena. S pozdravem MV.

Dobrý den, objednávka dnes v pořádku dorazila. Vše vypadá krásně a jistě bude i dobře chutnat.
Děkuji i za sladký dáreček a přeji Vám klidné a láskyplné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok. H.

Dobrý den, dnes zásilka dorazila, vše v naprostém pořádku. S přáním hezkého dne M.

Dobrý večer, moc děkuji za vše. Všichni jsou moc spokojeni.MM.

Dobrý den…jakožto „pravidelný“ odběratel a spokojený zákazník jsem šířil tuto spokojenost dále a oslovil jsem okolí zda by se nechtěli přidat k objednávce. Vypadá to, že jsem Vaší nabídkou zaujal, protože v současné době mám v tabulce objednávek cca 40kg oříšků a ovoce. S pozdravem FS.

Dobrý den,ořechy v pátek v pořádku dorazily, kornout je přesně podle mých představ. Ještě jednou děkuji. JV

Dobrý den, moc děkuji za bleskové vyřízení objednávky a za krásné přání, které ráda přetlumočím. Přeji hodně úspěchů ve Vašem skvělém e-shopu. JV

Dobrý den, dnes jsem si na poště vyzvedla balíček. Došel v pořádku. Děkuji a s pozdravem MS.

Mockrát děkuji, vše super! Hezký víkend E.Z.

Dobrý den,já děkuji za skvělou komunikai a rychlost distribuce.. Určitě objednám znovu MH.

Dobrý den,děkuji moc za info i celý obchůdek,s pozdravem LK.

Dobrý den, děkuji Vám mockrát za rychlé vyřízení mojí objednávky!!! S pozdravem I.B.